JOUW DOELSTELLING IS ONS UITGANGSPUNT.

Goodday laat  jouw online activiteiten bijdragen aan het groeien van jouw onderneming. Dit doen we in de vorm van het realiseren van effectieve websites en uitvoeren van slimme marketing-werkzaamheden.

Succesverhalen

Bekijk gouden aanpak

Max Tollenaar

GroenLinks

Goodday is een professioneel bedrijf waar de vraag van de klant centraal staat. GroenLinks kijkt zeer tevreden terug op de samenwerking en de opgeleverde producten.

Ruben Blom

Rotys

Goodday vertaalde onze uitstraling in een webverschijning waarmee we onze potentiële klanten kunnen vertellen wie we zijn en wat we doen.

Kenmerkende webtrajecten

Wij kenmerken ons door de manier waarop we onze webtrajecten aanvliegen. We denken niet direct in producten maar starten bij de basis. Wat is je doel? We stellen je de vraag wat je wilt bereiken als organisatie. Dit vertalen we vervolgens in een helder aanvalsplan waarna we op basis van een gedegen strategie jouw website, webshop, webapplicatie of online campagne bouwen.

Vele opdrachtgevers gingen je al voor. Zij kiezen voor een projectaanpak waarbij het gaat om het behalen van bedrijfsdoelen via online uitingen.

Social Media

Een doelgerichte strategie voor Step Up Smart

Partners van ons Internetbureau.

Zo verschillend als onze partners zijn, zo gelijk zijn ze in één ding: online ambitie. Als internetbureau werken wij voor partners die kiezen voor groei in zichtbaarheid, online verkopen of effectiviteit. Wij werken voor partners in uiteenlopende branches: van juridische dienstverlening tot uitzendbureau’s en van politieke organisaties tot horeca-leveranciers.

Start die goede dag.