Webdesign & development

Een website, passend bij jouw identiteit en doelgroep, een website die laat zien waar jij of jouw bedrijf voor staat, een website die voldoet aan de huidige webtrends en technische eisen. Bij Goodday ontwerpen en ontwikkelen we kwalitatief hoogstaande websites voor bedrijven en instellingen in allerlei soorten en maten. We maken websites voor de bakkerij om de hoek maar ook voor grote (internationale) bedrijven.

We hebben al vele bedrijven en organisaties aan een doeltreffende website geholpen. Zo maakte we voor Persgroep Nederland het Our House platform en de nieuwe website voor DWARS, GroenLinkse Jongeren. De meeste wesbites worden gebouwd met WordPress (Open Source CMS). Waarom? Omdat WordPress een fantastisch grote community heeft en enorm veel mogelijkheden biedt.

Naast complete maatwerk-sites bieden we voor kleinere ondernemers de mogelijkheid voor een redelijke prijs een basic website op te laten zetten. Meer weten? Neem eens contact met ons op!

Jouw bedrijf digitaal op de kaart zetten?

Enthousiast geworden om jouw bedrijf nu eens echt digitaal op de kaart te zetten? Neem contact met ons op en kom vrijblijvend eens langs zodat we je kunnen inspireren.