17 december 2020

Een online strategie, ingewikkeld en hoogdravend? Juist niet!

Stel: je gaat je huis renoveren. Je wilt meer woongenot, een beter energielabel en die badkamer is niet meer van deze tijd. Grote kans dat je goed nadenkt over wat je wilt, hoe je dat wilt bereiken en welk budget je wilt besteden. Je laat niet de eerste de beste aannemer binnen om vervolgens te zeggen: ‘begin maar gewoon, we kijken gaandeweg wel waar het schip strandt’. Om vervolgens verbaasd te zijn dat het niet is geworden wat je voor ogen had. Toch?

Lees verder
04 december 2020
Romany Kaiser

Disney-nerd met een passie voor data

Goodday heeft mij aangenomen om aan de slag te gaan met socials, campagnes, strategieën, SEO-optimalisatie van websites, het maken van wireframes voor sites. En vast nog meer, maar ik ben natuurlijk pas net begonnen. Alles draait om de online gerichte marketing van hun klanten. En dan moet je dus creatief én commercieel denken. Ik heb de vrij nieuwe opleiding ‘Digital Business Concepts’ gedaan en deze baan sluit daar naadloos op aan.

Lees verder
20 augustus 2020

Wat voor online partner zoek jij: uitvoerend of uitdagend?

Je moeder, buurvrouw, oom of leerkracht zei het vroeger waarschijnlijk al tegen je: ‘bezint eer ge begint’. Een waarheid als een koe. Valt niets op af te dingen. Nou ja, misschien wel, maar niet in het werk wat wij doen. Het begint bij de basis, een stevige fundering. En het leggen van die basis begint met die ene vraag: wat is je doel?

Lees verder
02 juli 2020

Een klik, zwaktes, sterktes en inzichten: vijf jaar Goodday

Die eerste Goodday! Vijf jaar geleden alweer. En zoals zoveel bedrijven zijn begonnen, waren er eerst ideeën, ambities, dromen, wensen, een diepgeworteld gevoel van ondernemer willen zijn.

Lees verder
23 juli 2019

Jouw bedrijfspagina als magazine

Als internetbureau bedenken we we voor verschillende organisaties en bedrijven de strategie voor hun professionele LinkedIn pagina. Lees hier hoe je uit jouw pagina meer business genereert.

Lees verder
23 juli 2019

F*ck functionaliteit. Begin bij de doelstelling

Wat wil je bereiken met jouw bedrijf? Dat is de eerste vraag die een internetbureau aan je zou moeten stellen.

Lees verder
17 juli 2019

Zo komt een gebruiksvriendelijke website tot stand.

Wireframing? Wat is dat? We gebruiken het woord vaak tijdens klantgesprekken en lichten je met dit artikel toe wat wireframing is en wat je er aan hebt. 

Lees verder

Start die goede dag.