MENSEN

Benieuwd met wie je contact hebt? Bekijk hier onze teamleden. Zij zetten zich iedere dag in om onze partners online naar een hoger niveau te brengen. Een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Joery Martens

Het meeste contact zul je hebben met Joery. Als designer en marketeer zal hij samen met je aan de slag gaan om jouw doelstellingen te formuleren Ên om te zetten in een heldere strategie die jouw doelgroep aanspreekt. Spreek hem ook gerust aan om vrijblijvend te sparren over jouw online verschijning.

Lesley Taihitu

Lesley Taihitu

Als creatief developer weet Lesley de balans te vinden tussen techniek en concept. Lesley zorgt ervoor dat jouw productie tot leven komt in een maatwerk website, webapplicatie of webwinkel.

Romany Kaiser

Als online marketeer is Romany actief met zoekmachine-optimalisatie als contentcreatie. Binnen Goodday zorgt zij ervoor dat jouw website gevonden wordt door het het juiste publiek en jouw social media kanalen bijdragen aan jouw online doelen.

Joep In den Kleef

Als creatief developer weet Joep jouw idee om te zetten in gebruiksvriendelijke en gave ontwerpen. Door ontwerp en moderne techniek te combineren realiseert hij passende interactieve producties.

Start die goede dag.