It’s a good day for Goodday

Wij zijn Goodday, een internetbureau gevestigd in het centrum van Tilburg. Goodday is opgericht door Lesley Taihitu en Joery Martens, beide afgestudeerd aan Fontys Hogeschool ICT (ICT & Mediadesign, HBO, Eindhoven). Nadat beide heren afgestudeerd waren besloten ze hun enthousiasme voor design en development in de praktijk te gaan brengen met hun eigen webbureau.

Goodday richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van online concepten. Of het nu gaat om het realiseren van een website of webwinkel, het realiseren van een complexe webapplicatie of vormgeving van een compleet nieuwe bedrijfsidentiteit; Goodday zorgt voor de juiste expertise.

Goodday onderscheidt zich van andere webbureau’s door het bieden van een idioot goede service. Door de flexibiliteit van het bedrijf en de mogelijkheid om te appen zijn we vrijwel altijd goed en snel bereikbaar. Dat is prettig tijdens het uitvoeren van een project; door de korte lijntjes kunnen we snel schakelen en dat komt jouw product alleen maar ten goede.

Waar wacht je nog op? Maak een afspraak met ons zodat we elkaar kunnen leren kennen! It’s a good day for Goodday!

Een aantal van onze klanten

Al onze klanten zijn totaal verschillend maar hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal ambitie.

sitebanner
Goodday blinkt uit

Daarom kies je voor ons

KORTE LIJN, WEL ZO FIJN
Goodday heeft geen ticketysteem voor vragen, we hebben ook geen exacte openingstijden. We zijn toegankelijk, daar gaat het immers om. We appen met klanten en vragen worden altijd snel behandeld of ingepland.
DICHTBIJ INNOVATIE
Goodday is opgericht door twee oud-studenten van de HBO ICT & Mediadesign opleiding. We zijn ‘vers van de pers’ en zo ook de technieken waarmee we werken.
U STAAT CENTRAAL
We denken graag mee over de manier waarop we jouw bedrijf, product of concept nóg beter in de markt kunnen zetten. Jouw wens of idee staat centraal.
WE LOVE OUR JOB
We zijn jong, gedreven en houden van ons werk. Dat zie je terug aan het eindresultaat.