STEP UP SMART

Om Step Up Smart en eigenaar Jo van IJzeren in contact te laten komen met potentiƫle klanten werken we samen aan een online strategie op LinkedIn. Door contentcreatie, campagnes en social selling komt Step Up Smart in aanraking met nieuwe klanten en kansen.

Doordat ik continue en gericht zichtbaar ben bij relevante partijen maak ik gemakkelijker contact met nieuwe klanten en kansen.

Jo van IJzeren - Step Up Smart

Doelen stellen

Als startende onderneming is het voor het bedrijf belangrijk om het netwerk te vergroten. Op die manier kan er contact gelegd worden met potentiƫle klanten. Het doel van de werkzaamheden is dan ook om het bereik van de organisatie te vergroten. Hierbij zijn legal counsels en juristen binnen organisaties een belangrijke doelgroep.

Strategie bepalen

Het plan van aanpak bestaat uit twee stappen. In fase 1 gaan we vooral aan de slag met het vergroten van het netwerk van eigenaar Jo van IJzeren. Zo groeit het directe netwerk. Dit doen we door de creatie van aansprekende content en het gericht uitnodigen van nieuwe connecties. In fase 2 vergroten we het bereik van berichten en de bedrijfspagina om de bedrijfsnaam meer bekendheid te geven. Dit doen we met een strategische creatie en plaatsing van content.

Realisatie

Maandelijks ontwerpen en plaatsen we visuele berichten en inhoudelijke artikelen op de persoonlijke LinkedIn pagina van Jo van IJzeren en de bedrijfspagina. Op die manier blijft het bedrijf zichtbaar. Om het bereik te laten groeien nodigen we periodiek nieuwe, relevante connecties uit om de verbinding met Jo aan te gaan. Op de bedrijfspagina draaien we periodiek campagnes om het bereik van berichten en de pagina te vergroten en relevante partijen in aanraking te laten komen met Step Up Smart.

Monitoren en verbeteren

Maandelijks bekijken we het bereik van de de LinkedIn pagina en scherpen we op basis van bevindingen de content aan. Op die manier wordt de content telkens aansprekender en doeltreffender. De campagnes meten we steeds opnieuw door om een steeds effectiever en beter bereik te creƫren.

Dit bereikt Step Up Smart

Door de creatie van content bereiken we continue gerichte zichtbaarheid voor Step Up Smart. Het bedrijf heeft door deze aanwezigheid op LinkedIn inmiddels meerdere leads verkregen Ć©n de mogelijkheid tot het publiceren van een whitepaper op een platform voor juristen. Samen met Step Up Smart werken we de komende maanden verder aan een uitbouw van de bedrijfspagina en het gerichte bereik om zo nog meer zichtbaarheid en nieuwe leads te verkrijgen.

Meer paginaweergaven
Behoort tot top 10% SSI

Start die goede dag.