Shoots & More

We ontwikkelden een slim boekingssysteem voor fotoshoots, wat voor meer afspraken dan ooit zorgt. Het systeem zorgt ervoor dat er altijd mogelijkheden zijn bij het boeken en dat de boekingen makkelijk te voltooien zijn. Daardoor zijn er niet alleen meer boekingen, maar gaat de bezoeker ook met meer plezier door alle opties.

Internetbureau Goodday zorgt voor verschillende online uitingen van Shoots & More. Het opgeleverde boekingssysteem zorgt voor online resultaat.

Jimmy van Dijk - Shoots & More

Doelen stellen

Het bestaande Shoots & More boekingsformulier werkte in basis prima. Toch viel er meer uit de beleving en gebruiksgemak te halen. Samen met Shoots & More formuleerden we de doelstellingen van een nieuw boekingsformulier. Het nieuwe formulier moet enerzijds zorgen voor meer beleving bij de gebruiker en anderzijds zorgen voor meer reserveringen.

Strategie bepalen

Om te bepalen hoe we de doelstellingen gingen behalen formuleerden we een aanvalsplan. We bedachten algoritmes waarmee tijdens het boeken tips worden weergegeven over mogelijke momenten en geschikte locaties voor een shoot. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een mogelijkheid is. Dit helpt de gebruiker bij het vinden van mogelijkheden en zorgt bij Shoots & More voor een volle agenda.

 

Realisatie

We ontwikkelden een maatwerk WordPress plugin voor Shoots & More waarin het gehele boekingssysteem functioneert. De plugin is voor Shoots & More eenvoudig beheersbaar aan de achterkant. Zo kunnen alle instellingen, kortingen, bijverkoop-items, affiliate-partners en prijzen worden ingesteld en aangepast.

Het systeem is aan de voorkant zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat de gebruiker snel en eenvoudig zijn boeking kan doen.

Optimaliseren

Na lancering van het nieuwe boekingssysteem zijn we het systeem blijvend aan het optimaliseren op gebruiksgemak. Ook bouwen we regelmatig nieuwe functionaliteiten in waardoor het systeem nog beter werkt en aansluit bij de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Resultaat

Shoots & More haalt sinds de lancering van het nieuwe boekingssysteem meer nieuwe leads binnen. Door de nieuwe functionaliteiten is de bijverkoop gestegen en past het systeem meer bij de beleving van de organisatie.

Start die goede dag.