IGC Group

Een website die opdrachtgevers overhaalt contact op te opnemen. We hielpen IGC Group hun online doelstellingen helder te krijgen en ontwikkelde op basis daarvan een nieuwe, frisse website die binnenkort online gaat!

We krijgen een website waarmee we online resultaat behalen en het verhaal van onze organisatie presenteren.

Gilbert Backx - IGC Group

Doelen stellen

Online de concurrentie aangaan en leads verzamelen. Dat is het doel van IGC Group. Als leverancier van terrasmeubilair dient IGC een uniek verhaal te vertellen en hiermee potentiƫle nieuwe opdrachtgevers te overtuigen.

Strategie bepalen

Om ervoor te zorgen dat IGC Group (online) opvalt maakten we meerdere webconcepten en een aanvalsplan. Samen met IGC Group formuleerden we wat het bedrijf uniek maakt. Je kunt zeggen dat het bedrijf horeca-meubilair verkoopt. Maar dat is niet het geval. Eigenlijk verkoopt ICG een terrasbeleving en een verhoging van de terrasomzet aan horeca-ondernemers. En dat maakt het verschil! Middels de webconcepten bedachten we verschillende weergaves waarmee de website dit verhaal vertelt en om zet in contactmogelijkheden.

Realisatie website

We ontwierpen een website waarin het verhaal van IGC Group centraal staat. We laten zien wat IGC Group voor meerwaarde biedt en geven mensen de mogelijkheid zelf hun terras samen te stellen. Hierdoor kunnen potentiĆ«le klanten op een laagdrempelige manier met IGC in contact komen en geĆÆnspireerd worden door de vele terrasideeĆ«n en verhalen.

Optimalisatie en marketing

Om de juiste doelgroep naar de website te brengen, gaan we verschillende campagnes draaien. Deze variƫren van Google Adwords campagnes tot LinkedIn campagnes om het merk bekend te maken bij een specifieke doelgroep. Op deze manier trekken we meer interessante partijen naar de website om verkoop te stimuleren en het merk bekender te maken.

Beoogde resultaat

IGC Group heeft middels de nieuwe website een aangescherpt verhaal waarmee zowel het fysieke salesteam aan de slag kan Ć©n de online marketing aangescherpt wordt. De nieuwe website faciliteert in online verkopen. De merkbekendheid van IGC stijgt en ook het aantal online leads is verhoogt.

Start die goede dag.