CPE Nederland

We maakten een online aanvalsplan voor CPE Nederland om op die manier digitaal meer bekendheid te verkrijgen. Stap 1: het bereiken van beslissers aan de leverancierskant via LinkedIn. Daarom zijn we gestart met de creatie van volgbare content én het draaien van campagnes gericht op bereik en conversie. Zo krijgt CPE Nederland een dominantere plek op LinkedIn én in de markt.

Met inhoudelijke én visuele content zorgt Goodday voor een steeds grotere zichtbaarheid via LinkedIn en bereiken we beslissers.

Rob van de Besselaar - Directeur CPE Nederland

Doelen stellen

Meer bekendheid en waarde creëren rondom het merk CPE Nederland. Dat is waarvoor we aan de slag gaan. Stap 1 daarin is de LinkedIn pagina van CPE Nederland. De pagina moet gaan zorgen voor meer bereik bij relevante beslissers. Ook mikken we op het genereren van directe contactgegevens om zo de prospectlijst met relevante partners te verrijken.

Strategie bepalen

Middels een strategiesessie bij de organisatie bepaalden we het online aanvalsplan. We realiseerden binnen het aanvalsplan een middelenmix waarin we helder maken wat elk middel bijdraagt aan het bereiken van de doelstelling(en) van CPE Nederland. Via LinkedIn zijn we gestart met de productie van content gericht op leveranciers en andere partners van CPE Nederland. Gecombineerd met het voeren van zichtbaarheids- en leadcampagnes zorgen we voor het vergroten van bekendheid.

 

Realisatie

We ontwikkelden een LinkedIn contentplan en produceren maandelijks verschillende soorten content. Enerzijds gericht op het geven van inzichten aan partners, anderzijds gericht op meer (merk)beleving rondom het merk CPE Nederland. Door deze content te promoten, boosten we het bereik bij beslissers en daarmee het bereik en de bekendheid van CPE Nederland.

Optimaliseren

Door telkens te meten welk effect posts hebben zijn we, na het verzamelen van data, in de mogelijkheid onze berichten te optimaliseren. De campagnes en posts worden op die manier steeds effectiever om de doelgroep te bereiken.

Resultaat

Meer bereik en bekendheid voor CPE Nederland op LinkedIn bij relevante beslissers. We laden het merk en maken content die de beslisser raakt.

Start die goede dag.